Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vindoftande dillpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vitvinsdressing ger smak och lätt syra åt potatisen, som är lika god ljummen som kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen i saltat vatten. Koka under tiden ihop vinet till ½ dl.
  2. Slå av vattnet på potatisen och låt den ånga av väl.
  3. Halvera potatisarna och lägg dem i en skål. Häll över det varma vinet. Tillsätt olivolja, dill, salt och peppar. Blanda väl.
  4. Servera potatisen ljummen eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.