Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vindoftande tagliatelle med räkor och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Koka tagliatelle enligt anvisningen på förpackningen. Skölj och ansa och strimla purjolök och fänkål. Stek dessa mjuka i oljan. Hacka dillen,dela och kärna ur och tärna avokadon. Grovriv parmesan. Tillsätt dill, vin och räkor. Låt allt bli varmt. Vänd ner tagliatelle, avokado, körsbärstomater och parmesan. Krydda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.