Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vindoftande tagliatelle med räkor och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig pastarätt med mycket smak!

Ingredienser

Instruktioner

Koka tagliatelle enligt anvisningen på förpackningen. Skölj, ansa och strimla purjolök och fänkål. Stek dessa mjuka i oljan. Hacka dillen. Dela, kärna ur och tärna avokadon. Grovriv parmesanen. Tillsätt dill, vin och räkor. Låt allt bli varmt. Vänd ner tagliatelle, avokado, körsbärstomater och parmesan. Krydda. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.