Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vindruvssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smarrig vindruvssås att ha till kött, kyckling, m.m..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla vindruvor (doppas i hett vatten). Dra av skalen.
  2. Sila ner sky (från stek e.d.) i kastrull. Tillsätt vatten och vispa ner mjöl. Låt småkoka i 5 min.
  3. Späd med vatten om för tjock. Smaka av med gelé, salt och peppar. Tillsätt vindruvor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.