Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinkokta päron med mascarpone

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

En god dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala päronen. Koka upp vin, kanelstänger, lagerblad,svartpepparkorn, muskot, socker och citron i en kastrull. Lägg i päronen och koka dem under lock tills de är mjuka. Låt päronen kallna i lagen i kylen ca. 6 timmar. Ta upp päronen. Sila och koka ihop lagen till 2½ dl. Lägg ner björnbären i den varma lagen.
  2. Mjukrör mascarponeosten tillsammans med grädden och den finstötta svartpepparn. Ställ päronet i en klick mascarpone på tallriken. Fördela bär och lag runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.