Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinmarinerade päron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tunt, tunt skivade päron i en frisk vinlag med smak av mynta är oemotståndligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vin och socker. Rör i myntan. Skiva päronen med en osthyvel. Lägg ut skivorna på 4 tallrikar. Häll lagen het över päronen och låt den svalna.
  2. Strö över pinjekärnorna. Smaksätt Kesella med socker.
  3. Forma till ”ägg” med hjälp av en vattensköljd matsked. Lägg dem på päronsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.