Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinterfruktsallad i vaniljlag

(1 kommentar)  
Vinterfruktsallad i vaniljlag Vinterfruktsallad i vaniljlag
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Serveras ljummen med en kula god glass. Härligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vatten, socker, apelsinsaft och en urskrapad vaniljstång i några minuter.
  2. Skala och tärna apelsiner och clementiner. Dela druvorna. Kärna ur och tärna äpplena. Dela och gröp ur passionsfrukterna.
  3. Blanda frukterna och fördela dem i 6 portionsglas. Häll över den varma lagen. Låt svalna men inte kallna. Toppa fruktsalladen med en glasskula.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 19 april 2009

    Provade denna till efterrätt idag och det var verkligen gott. Den ljumna lagen med vanilj och apelsin gjorde den extra god. Klart högsta betyg. Jag tog en bild, vill du så lägger jag in den. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.