Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vintergryta med fisk och rotsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta receptet är riktigt smarrigt men det känns nästan mer som en soppa än en gryta. Ibland har jag rett den för att den skall bli mer lik en gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Skala rotfrukterna och potatisarna och skär dom i bitar. Lägg dom i en låg gryta, typ traktörpanna. Häll buljongen över och låt koka till de börjar bli mjuka. Lägg fisken delad i bitar ovanpå och stick ner dom lite. Salta och peppra. Gör i ordning persiljesmöret och klicka det över filéerna. Lägg på locket och låt koka sakta till fisken är klar. Servera med bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.