Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vintersallad

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

God som varjedagsallad. Perfekt på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla rödkålen fint.. Koka upp 3 lter vatten med 1 msk salt och slå detta kokande över rödkålen. Låt rinna av och svalna. Skär purjon i tunna ringar, skiva äpplena tunt. Blanda rödkål, salladskål, äpplen, purjo och russin i en stor skål. Vispa samman ingredienserna till dressingen och häll den över salladen vid serveringen. Bryt valnötterna i mindre bitar och strö över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.