Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vintersallad

(1 kommentar)  
Skriv ut

En god sallad i dessa vintertider. Brukar göra denna på jobbet. Passar bra till potatisbullar och pyttipanna, eller någon slags färsrätt. Men även som sidosallad till middagen när som helst i vardagen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla eller riv ingredienserna och blanda ned dem i filmjölken. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Låt stå kallt och dra innan servering.
  3. Kan med fördel förberedas dagen innan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lubelu 30 november 2010

    Hej! Skulle vilja göra din vintersallad. Det jag funderar över är om jag ska tillaga rödbetan rå eller koka den innan jag strimlar den. Hur gör du?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.