Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vintersallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

294 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka bulgur i vatten och salt. 2. Skölj och torka salladen. Strimla rödlöken. Skala och skiva apelsinerna. Skala och klyfta avokadon. 3. Halvera och pilla ut kärnorna ur granatäpplet. 4. Tillsätt frukt och grönsaker till bulguren och blanda försiktigt. Smula och stek halloumin hastigt i olja. Lägg på salladen. 5. Rör olja, senap och honung och blanda i. Salta och peppra

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.