Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Violabullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Dessa goda bullar är snabba och lätta att baka. Bara blanda ihop, kavla ut och grädda. Receptet kommer från min mormors gamla samling. Baka och njut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt till deg. Kavla till en platta och skär i fyrkanter, ca 8x8 cm.
  2. Lägg på en liten klick sylt på varje fyrkant, vik ihop hörnen mot varandra.
  3. Pensla med ägg och grädda i 250 grader. Garnera med florsocker utrört i lite vatten innan servering.

Kommentarer (1)

  • Egonlock 4 februari 2009

    Hur länge ska det gräddas?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.