Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Visthuslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bara så gott

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisen tunt skär bogfläsket i strimlor och bryn det. Skala och skiva löken och fräs den gyllenbrun. Varva potatis lök och fläsk i en smord elfast form. Strö över ost och peppar, slå i mjölken längs kanten och grädda i 225 grader 35-40 minuter. Strö över persilja när lådan serveras. Servera gärna grovt bröd till lycka till !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.