Ska prova nu på nyårsafton men visst verkar det mumsigt!
Instruktioner
- Hacka chokladen fint och smält över vattenbad eller micro.
Vispa grädden och creme fraichen till en lös konsistens och vänd ned 1/3 i taget i chokladen.
Blanda försiktigt till en jämn smet.
Mosa bananerna med en gaffel och droppa över lite citronsaft så att det inte mörknar.
Vänd ned bananmoset i chokladen och ställ in i kylen 7-8 timmar.
- Sirapsflarn:
Sätt ugnen på 180 gtade. Blanda sirap och glykos. Lägg små klickar på bakplåtspapper och låt stå i ugnen tills de är lätt bubbliga och har fin brun färg. Förvara i frysen fram till servering.
- Vid serveringen: Mixa hallonen. Klicka upp lite mousse på en spegel av hallon, stick ned ett -två flarn i moussen och njut!
Publicerat den
31 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar