Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit choklad- och mascarponemousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är sånt som man aldrig kan sluta äta av! Ljuvligt tillsammans med färsk frukt eller som fyllning i tårta.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen. Koka upp grädden och låt chokladen smälta ner. Kyl gräddsmeten till nästa dag. Vispa upp gräddsmeten och vänd ner mascarponen och eventuellt rom. Kyl till servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 2 september 2012

    Trots att den blev ganska kompakt, så var den otroligt len och god! Den riktigt smälter i munnen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.