Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit choklad pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En jättegod och enkel efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladet i blöt. Väm upp grädden men låt inte koka. När grädden är varm bryt ned bitar av chokladen i grädden. Rör om tills all choklad har smält. Tillsätt gelatinbladet och rör om tills det har löst upp sig. Häll upp i portionsglas och ställ i kylen ca 5 timmar. Toppa med frukt ex jordgubbar och björnbär.
  2. Det går bra att dubbla satsen, men lägg då i ett extra gelatinblad, annars stelnar det inte ordentligt.
  3. Lycka Till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.