Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladcheescake

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den godaste cheesecake man kan tänka sig!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Mixa kexen i en matberedare och häll i smöret. Lägg massan i en form med avtagbar kant och packa massan hårt. Grädda i ca 10 minuter.
  2. Sänk ugnstemperaturen till 130 grader. Smält 100g vit choklad i vattenbad. Vispa samman Philadelphiaost, kesella och socker. Rör ner äggen och chokladen. Häll smeten i formen och grädda ca 30 minuter Låt kakan svalna och kyl sedan till kylskåpskall.
  3. Lossa kakan från formen och lägg över på tårt-/serveringsfat.
  4. Vispa crème fraiche fluffigt tillsammans med de urskrapade vaniljstängerna och bred detta över kakan. Strimla 100g vit choklad och garnera tårtan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • weson 29 december 2011

    otroligt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.