Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladcheesecake med färska bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Jag älskar ju cheesecake

Ingredienser

Instruktioner

  1. (1 form, 24 cm i diameter)
  2. Börja med bottnen, smula digestivekexen och blanda med smör. Täck botten i en springform med blandningen och förgrädda vid 175°C i ca 3-4 minuter. Blanda Philadelphiaosten med socker och rör till en jämn smet. Blanda sedan i äggen ett i taget. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Häll i den smälta chokladen under omrörning. Häll sedan smeten i formen med digestivebottnen. Grädda vid 110°C i 50 minuter. Täck sedan kakan med crème fraiche och grädda i ytterligare 10 minuter. Servera kakan kall med färska bär. Kakan går även bra att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ananasa 9 augusti 2012

    Godaste cheesecaken jag bakat, jo troligen godaste jag ätit också! Mums :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.