En chessecake med chokladfyllning och en topping av bär.
Instruktioner
- Ugn: 175°/150°
- Krossa kexen, gärna i matberedare och blanda med smält smör.
Tryck ut i en rund form med löstagbar botten och grädda i 175° i 10 minuter.
- Smält chokladen i vattenbad.
Rör Philadelphiaosten mjuk och smidig tillsammans med sockret.
- Blanda i créme fraiche och majsstärkelse och rör till en smet.
Rör i äggen och till sist chokladen.
Häll smeten i formen och grädda i 150° i 30 minuter.
Låt kakan svalna.
- Blanda créme fraiche med vaniljsocker och bred över kakan.
Garnera med jordgubbar, physalis och blåbär.
- Lycka till! Njut!
Publicerat den
27 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Måste helt enkelt provas. JÄTTE GOD.
Supergod!!! Bjöd på cheescaken i helgen och den blev väldigt populär. God !!!
gjorde denna tårta till påskhelgen kan bara säga att den fick bästa kritik o det blev inge över att ta med hem .......... :O) kommer att göra den fler gånger tack för ett bra o lätt recept
Riktigt smarrig - använde dock bara jordgubbar eftersom det var vad vi råkade ha hemma.
smarrigt!