Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladkladdkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det är både vit choklad och hallon i den här kakan. Syndigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Smält choklad och smör. Låt det svalna. Blanda de torra ingredienserna och rör ihop med chokladblandningen. Tillsätt ägg och citronskal och rör till en slät smet. Tryck försiktigt ner hallonen. Häll smeten i en smord och bröad form mer löstagbar kant. Grädda i 175 grader ca 30-35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.