Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladkräm med bär

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mums med vit choklad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i en skål över en kastrull med vattenbad.
  2. Vispa samman chokladen med ägget och äggulan tills det blir till en jämn smet.
  3. Tillsätt sedan Hermesetas ströet och Créme fraichen och blanda det med chokladkrämen till en slät kräm.
  4. Häll upp i glas, låt sedan chokladkrämen stå minst en timma i kylskåp.
  5. Innan serveringen lägg i bären och sikta gärna lite Hermesetas strö över bären, både vackert och gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.