Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om man smälter mörk choklad och lägger som lock ovanpå blir det en ännu större smakexplosion för alla oss chokladälskare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smölt den vita chokladen i ett vattenbad. Lägg i smör och äggulor när chokladen är smält. Blanda försiktigt. Vispa äggvitorna till hårt skum, rör ned i chokladsmeten. Häll moussen i glas. Ställ in i kylen ett par timmar innan servering.
  2. Spritsa på den smälta chokladen som ett lock överst strax innan serveringen. Servera kylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.