Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med fruktsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket god efterrätt. Enkel att göra. Passar både sommar som vinter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mousse: Vispa grädden styv. Smält chokladen i vattenbad. Blanda chokladen med kesella och vispgrädden. Fördela moussen i glas/skålar och ställ dem i kylen ca 3 timmar innan servering.
  2. Fruktsallad: Skala och skiva kiwi och mango. Skiva resten av frukterna och blanda i en skål. Fördela på moussen precis innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Klingan 5 juni 2008

    Nu på sommaren är det gott med jordgubbar till. Välj den frukt som du tycker är godast.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.