Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med fruktsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Smält chokladen över vattenbad. Blanda den smälta chokladen med yoghurt. Rör ner grädden i smeten. Fördela moussen i fyra glas och ställ i kylen minst två timmar.
  2. Skala och kärna ur frukten, skär den i små tärningar. Blanda frukten med mynta och honung och ställ i kylen.
  3. Skeda salsan över moussen strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.