Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med hallonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Helt fantastiskt god efterrätt som älskades av både barn och vuxna när jag bjöd på den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 3 dl vispgrädde vispas lätt, konsistensen ska var lite lös inte stabbig men ändå inte plaskig. Smält 100 gr blockchokladen i micro eller i vattenbad. Rör ned i grädden tillsammans med en 1/2 burk kesella den fetare varianten. Klicka upp i portionsglas och ställ in i kylen.
  2. Mixa 500 gr hallon och blanda med 1 dl outspädd saft samt 1 dl vatten till en sås. Servera med moussen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.