Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med hallontopping

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod dessert men mättande. Gjorde denna till makens födelsedag till självaste nyårsafton. Använde kesella med smak av hallon till denna.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen i mindre bitar och smält den över vattenbad. Vispa grädden fast. Lägg kesellan i en bunke. Rör ner den smälta chokladen och till sist även grädden. Skeda upp moussen i 4 vackra glas och ställ dem kallt i minst 3 timmar eller över natten. Tina hallonen i en skål. Blanda dem med socker, skeda hallonblandningen över moussen. Trä färska hallon på en halv grillpinne och lägg ett hallonspett över varje glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.