- Serverar: 6 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Detta är en efterrätt som är jättelätt att göra, men första delen måste förberedas dagen innan servering. För att pudra på kakaon snyggt, använd gärna en tesil.
Instruktioner
- Dag 1:
- Koka upp grädde i en liten kastrull. När den är varm, bryt ner vit choklad och rör om tills all choklad har smält. Häll ner kaffebönorna och låt allt svalna något. Täck över kastrullen och ställ in i kylskåpet under natten.
- Dag 2:
- Sila av kaffebönorna från gräddchokladen och vispa sedan grädden relativt hårt. Häll upp i serveringsglas och låt stå i kylskåpet till serveringsdags.
När det är dags att äta efterrätten, ta fram glasen ut kylen, pudra över kakao och garnera med några kaffebönor på toppen. Klart att avnjuta!
Publicerat den
25 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar