Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med kolasås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Himelsk god mousse !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält den vita chokladen över vattenbad. Vispa grädden, men ej för hårt. Tillsätt gulorna i chokladen och vänd ner grädden. Hacka den mörka chokladen grovt och blanda ner den i den vita chokladblandningen. Häll upp smeten i skålar eller 6 små glas. Låt stå kyld i ca 4 timmar.
  2. Tillred såsen. Koka upp grädde, socker och sirap i en kastrull. Låt koka upp ganska krafitigt i ca 10 minuter. Lägg i smöret och rör om. Häll såsen över den vita chokladmoussen. Strö över med lite hallon eller jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.