Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med krokant

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Se till att grädde och vit choklad har samma temperatur när de blandas, de är lätt hänt att vit choklad skär sig.

Ingredienser

Instruktioner

Smält sockret till krokanten och blanda i mandeln. Häll upp på en oljad plåt. Låt krokanten kallna och stöt den sedan i mortel eller kör den försiktigt i matberedare. Vispa grädden först till löst skum och sedan tillsammans med creme fraiche. Smält chokladen över vattenbad. Blanda den med gräddkrämen och häll smeten i formar eller i portionsglas. Ställ moussen i kylen.Mosa hallonen med socker ochsila genom att trycka bären mot nätet i en sil för att få bort kärnorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ToxCat 4 mars 2010

    Om man smälter vit choklad och den skär sig kan man rädda den genom att klicka i lite vispad grädde =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.