Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse med passionsfrukt och maränger

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott - och dessutom glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och smält den i vattenbad eller på låg effekt i mikron. Var försiktig, vit choklad tål inte hög temperatur.
  2. Rör ner choklad och yoghurt i grädden. Fördela moussen i fyra glas eller portionsskålar. Låt moussen stelna i kylskåp minst 1 timme.
  3. Dela passionsfrukterna, gröp ur kärnorna med en sked. Garnera moussen med frukt och marängkross vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.