Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpaj

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ljuvlig paj som uppskattas av både stora och små! Kan med fördel förvaras i frysen för ett oväntat besök. Snacka om förvåning när man plockar fram något sånt i alla hast!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajen. Tryck ut pajdegen i en form. Kräver en form med hög kant och avtagbara kanter för att kunna serveras i snygga bitar. Baka pajskalet i ugnen i 225º, ca 10-15 minuter.
  2. Blanda ostarna med grädden och sockret. Smält chokladen enligt anvisning på förpackningen. Rör ner den smälta chokladen i smeten. Häll i pajskalet, låt stelna minst 3-4 timmar i kylskåpet.
  3. Serveras till hallon och melonkulor och gärna en klick vispgrädde eller vaniljglass!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lottahandfast 14 juni 2011

    Underbart recept! Så himla god! Brukar dekorera med flisad vit choklad, lite"sockerpärlor", physsalis och mums!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.