Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpannacotta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker efterätt att bjuda på till nyår, fest och tjejträffar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp grädden med sockret och koka ca ½ minut.
  2. Tillsätt vit choklad och rör tills den smält. Häll upp i 4 whiskeyglas. Ställ i kylskåp.
  3. Rör bär och socker tills sockret smält. Toppa pannacottan med bären.
  4. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • EllinorFalck 30 december 2008

    Jag gjorde detta tills i morgon, men det blev lite över som jag provsmakat i kväll. Verkligen supergod,vet inte om jag kan låta de andra vara tills i morgon :) Jag fick inte tag i geletin så jag använde "gelesocker multi" fungerade jättebra. Detta kommer helt klart att bli en favorit bland efterrätt, både god och jättenkel.

  • kakerblom 29 december 2009

    Hur mycket gelesocker använde du då?

  • mysegel 2 januari 2012

    om jag inte kan få fram det i gram hur många deciliter eller milliliter är det då?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.