Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpannacotta med hallonsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vit choklad och hallon är en uppenbarelse.

Ingredienser

Instruktioner

1. Tina hallonen. Lägg gelatinpulvret i blöt i 3-4 msk kallt vatten ca 5 minuter. 2. Koka upp grädde, mjölk och socker. 3. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar och lägg ner chokladen och gelatinet att smälta i gräddmjölken. 4. Häll upp krämen i glas, täck över och ställ kallt ca 3 timmar. 5. Passera hallonen genom en sil så att kärnorna kommer bort. Blanda hallonsåsen med vin och florsocker, späd ev. med lite vatten. 6. Vid serveringen hälls såsen över pannacottan. Garnera med färska bär.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • PethraD 4 april 2010

    Jättegod! Smälter i munnen och är så len i smaken. Dessutom riktigt enkel att tillaga.

  • aandreea_ 15 januari 2011

    Extremt god efterrätt. God att bara servera med tinade hallon, om man inte vill göra såsen vill säga. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.