Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladtryffel

 
Skriv ut

Supersmarriga chokladtryfflar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Lägg i en skål tillsammans med grädden och smält över vattenbad. Låt svalna lite och blanda sedan i bären. Ställ i kylen och låt stelna.
  2. OBS!! Bären bör vara helt frysta för att smeten ska stelna, annars blir dom mycket svåra att rulla till kulor.
  3. Doppa en klick smet i florsocker så går dom lättare att rulla till fina kulor.
  4. Låt kulorna stå ca 1 timme i frysen. Doppa dom sedan i den smälta chokladen.
  5. Förvaras i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.