Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladtryffel med Baileys

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Jättegoda chokladtryfflar som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den vita chokladen och smält den tillsammans med vispgrädden på mycket svag värme. Rör ner Baileyslikören. Ställ kallt några timmar.
  2. Lägg kexen i en plastpåse och banka sedan sönder dem till fina smulor. Rör ner smulorna i chokladsmeten, ställ kallt en stund till.
  3. Rulla små bollar av smeten, fukta gärna händerna lite eller använd tunna plasthandskar. Rulla bollarna florsocker. Placera tryfflarna i knäckformar och förvara kallt.
  4. De här tryfflarna blir mjuka, om de står framme för länge i rumstemperatur!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.