Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit glögg med portvin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Om du är trött på traditionell glögg så är det här ett nytt recept. Använd gärna ett lätt blomsteraktigt frascati vin.

Ingredienser

Instruktioner

Vatten, hackad ingefära, kanel och kardemumma kokas sakta i en gryta ca 15 minuter. Låt det stå och dra över natten. Blandingen silas och hälls i vinet som tillsammans med honung och portvin värms upp. Obs! Får inte koka. Serveras med russin, valnötter och apelisfileér.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.