Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vit kladdkaka med granatäpple och chilichokladsås

 
Skriv ut

En annorlunda kladdkaka med sting

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en form och bröa den med kokosflingor. Smält smöret i en kastrull och tillsätt vit choklad, ägg, socker och mjöl. Rör ner grenadine och häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i 30 minuter. Garnera kakan med granatäpplekärnor.
  2. Hacka chilin grovt, använd även kärnorna. Smält smöret och tillsätt grädden. Lägg i chilin. Ta från värmen och låt stå och dra 10 minuter. Fiska upp chilin och rör ner sirap och choklad, fortsätt röra tills chokladen smält. Servera såsen till kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.