Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit marängsmörkräm (Swiss Meringue Buttercream)

 
Skriv ut

Till tårtor eller Cupcakes

Ingredienser

Instruktioner

Blanda äggvitor, strösocker och citronsaft i en rostfri bunke. Vispa marängen kraftigt över kokande vattenbad tills den uppnår cirka 65 grader. Marängen ska tjockna och sockerkristallerna ska ha smält. Tag av marängen från värmen och vispa med hög hastighet tills den svalnat. Detta skede tar åtminstone 10 minuter så jag rekommenderar att man använder hushållsassistent om man har en. Tillsätt smöret i omgångar under långsam omrörning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.