Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit sparriskräm

 
Skriv ut

En frisk och lite syrlig kräm som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala sparrisen och skär bort den nedre delen. Skär sparrisen i bitar. Koka sparrisen i lättsaltat vatten med sockret tills den är mjuk, ca 10 minuter. Spola hastigt av den med kallt vatten och låt rinna av väl på hushållspapper.
  2. Vispa créme fraiche hårt. Mixa sparrisen med citronskalet. Blanda ner créme fraichen. Smaka av med salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.