Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vita tryfflar med rispuffar och torkade äppelbitar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lyxiga och goda tryfflar som görs i hjärtform. Självklart går det bra att breda ut smeten på en större plåt, men att servera dem i hjärtform blir extra fint.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä varje liten form, t ex formar för vaniljhjärtan eller dyl, med plastfolie.
  2. Dela chokladen i mindre bitar. Häll grädde, vaniljextrakt och honung i en kastrull och låt det koka upp. Dra kastrullen från plattan och rör ner chokladen. Rör ner rispuffar, äppelbitarna och pinjenötter.
  3. Fördela smeten i formarna eller bred ut ett jämnt lager på en större plåt. Låt den stå i kylen i minst 3-5 timmar.
  4. Lossa tryfflarna ur formarna och ta bort plastfolien. Förvara tryfflarna kallt fram till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.