Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitchokladcheesecake med jordgubbar och lime

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Mixa kexen med smöret i en matberedare. Tryck till i botten av 4 styck martiniglas. Ställ kallt. Smält chokladen i vattenbad. Vispa samman ost, äggula och socker. Rör ned chokladen. Rör ned den lättvispade grädden. Vispa äggvitan hårt och vänd ned den. Ställ kallt i minst 6 timmar. Skär jordgubbarna i mindre bitar. Riv det gröna på skalet av limen och blanda med sockret. Blanda försiktigt jordgubbarna med sockret och lägg på cheesecaken. Servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 9 augusti 2009

    Kanske är lite trög, men vad är skirat ägg????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.