Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitchokladmousse med färska bär

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Världens godaste efterrätt. Passar utmärkt med ett glas champagne till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter.
  2. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner kesella och sist grädden.
  3. Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca1 tim. Toppa moussen med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.