Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkål, morot och majssallad

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Egenpåhittad sallad jag gjorde till en korv och bacongryta för ett tag sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av vätskan från majsen och häll dem sedan i en skål.
  2. Strimla vitkålen och häll över majsen. Tillsätt hälften av saltet och knåda-blanda med händerna tills vitkålen mjuknat lite.
  3. Skiva morötterna tunt och tillsätt i skålen, tillsätt resten av saltet och knåda-blanda lite till. Tillsätt sedan majsen.
  4. TIPS! Tycker man att morötterna och vitkålen tagit smak utav saltet kan man skölja det lite snabbt i svalt vatten innan man tillsätter majsen.
  5. Servera direkt.
  6. Tips: Även gott att ha till fisk och då ha i lite limeskal och saft från en lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.