Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkål och morotssallad med mjölksyrad gurka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mjölksyrad gurka är gott i denna sallad. Jag brukar göra min egen. Receptet på gurka som jag brukar göra finns i boken: Mjölksyrejäsning av grönsaker av Annelies Schöneck.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna gurkan och lägg den i en skål tillsammans med olja, dill, dragon och en pressad vitlöksklyfta. Riv Vitkål och morot och blanda med resten i skålen. Lite gurkspad kan tillsättas om man vill ha en saftigare sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ipsi 29 juli 2012

    Låter gott. Recepte på mjölksyrad gurkan, kan du dela med dig av det? Är det svårt? Med vänlig hälsning, Ipsi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.