Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålsallad

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

I mitt tycke en av de godaste jag ätit

Ingredienser

Instruktioner

Skär vitkålen med osthyvel så den blir tunn och fin. Salta den rätt ordentligt och låt stå ca 10 min så den mjuknar. Krama ur vätskan ur vitkålen med fingrarna strö över socker. Dra några varv med svartpeppar kvarnen ev. kan man ta pizza krydda på för variation. Slå över olja och vinäger och låt den stå i kylen en stund så den suger upp smaken Klar att servera !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.