Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålsgryta

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En Gi vänlig maträtt GI-vänligt ca 8 kolhydrater per portion totalt 32 kolhydrater i hela grytan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kålen och lägg den i en stekgryta Bryn champinjonerna och lägg dem i samma gryta Sist bryn köttfärsen och i med den i grytan salta, peppra och krydda efter behag. Jag brukar ha i lite sötningsmedel samt lite såskulör (1 tsk) för en aptitligare färg Lått puttra under lock tills allt är mjukt
  2. Drick isvatten till maten för att hålla ner kolhydraterna

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • ullaholm 25 juli 2008

    Jag hade inga champinjoner hemma när jag gjorde rätten för några dar sedan. Jag hade tänkt att det skulle bli en rest. Vi är baraa två, men min man glupade i sig allt som fanns kvar när vi "ätit färdigt". En slags förenklad kålpudding. Det här gör jag om.

  • Nallemamma 27 augusti 2008

    UNDERBART GOTT!!!! Familjen tackar!! ;0) gott när man försöker hållaigen hehem,,, tog älgfärs och kantareller!! MUMS LOVAR JA!!!!

  • Nallemamma 27 augusti 2008

    YUMMY!! kantareller och älgfärs är perfekt till detta!!

  • SEAbjrpn 30 oktober 2008

    Tack för receptet, behöver gå ner lite i vikt tror att GI recepten är bra, Kram SEA

  • annbritt2 28 januari 2009

    snabbt gott och enkelt. Som mammas kålpudding,fast bättre:-) skall tipsa henne oxå! Annbritt

  • annbritt2 28 januari 2009

    snabbt gott och enkelt. Som mammas kålpudding,fast bättre:-) skall tipsa henne oxå! Annbritt

  • Emma2 14 mars 2009

    Riktigt, riktigt smarrigt. Fort gick det och nyttigt blev det. Tog och stoppade i lite potatis också, skuren i små bitar. Det blev mycket bra.

  • recoplay 25 augusti 2009

    Oj, vilken överraskning! Receptet låter inte så upphetsande, men jag tänkte att jag skulle prova ändå eftersom den hade fått så bra betyg, och det kommer jag inte ångra! Så himla enkelt och supergott! Jag använde färska champinjoner och hade en klick creme fraishe till, mums!

  • jobjo 27 oktober 2009

    Har ingen större vana av vitkål i matlagningen och tänkte jag skulle prova det här. Det var gott, men barnen (6 och 10 år gamla uppskattade det inte, ens med ketchup).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.