Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålsgryta med färs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel, snabb och relativt billig färsgryta.

Ingredienser

Instruktioner

Smält lite matfett i en gryta eller panna och " smält " den skurna vitkålen så den blir lite mjuk . Lägg lite av den i botten av en gryta, lägg på klickar av färsen. Du kan ta färsen med en sked direkt ur förpackningen. Krydda med salt och peppar lägg på ett lager vitkål. Fortsätt så att översta lagret blir kål. Häll på buljongen och låt grytan koka 15 - 20 min eller tills färsen är genomkokt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.