Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålssallad med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Otroligt god till olika matpajer och är godast om den får stå en dag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och låt ligga ca en timme i kallt vatten, gärna i kylen, så att den blir spröd och fin. Låt rinna av.
  2. Strimla purjolöken och skär fetaosten i små bitar. Blanda med vitkålen.
  3. Dressing: Blanda först de torra ingredienserna. Vispa ner olja, vinäger, senap och vitlök. Häll dressingen över vitkålssalladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • epi 8 februari 2009

    Mycket god vitkålsallad. Servera den till min varmasmörgåstårta på sonens 16 års dag. Gästerna ville ha recepet. Hade sparat Blåhammarens vitkålssallad innan jag såg din i tråden "mitt mest sparade recept" Kryddningen var det som skilde era recept åt. Den här kommer bli gjord ofta hos oss nu:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.