Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålswrap med rökt lax och wasabikeso

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigt fett från avokadon och Omega-3 från laxen.

Ingredienser

Instruktioner

Koka vitkålsbladen mjuka i lättsaltat vatten ca 4 min. Låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till wasabikeson. Skär avokado i bitar och strimla purjo, blanda det med gräslök och böngroddar i en skål. Lägg en laxskiva på ett vitkålsblad och grönsaker och wasabikeso som en sträng på mitten. Rulla ihop till en strut/wrap med smörpapper runt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.