Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkladdkaka med brownie

 
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Är man sugen på något riktigt sött, kladdigt och gott så är den här kakan perfekt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smör och vitchoklad i en kastrull på svag värme.
  2. När det har smält ta bort kastrullen och rör till en jämn sås.
  3. Blanda ägg och socker med slev i en bunke blanda sedan ner chokladblandningen och vaniljsåsen.
  4. Vänd sedan ner vetemjölet.
  5. Häll sedan ut smeten i en form som du laggt bakplåtspapper i ca 25 gånger 25cm stor.
  6. Nu kan man välja om man vill ha i fryst browniesmet eller choklad det blir gott med vilket som.
  7. Jag hade i browniesmete den här gången den skär man bara i kuber och trycker ner i smeten. Tar man choklad istället så skär den bara i bitar och trycker ner.
  8. Grädda i ugnen på ca 25-30min på 175 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.